Ter ontspanning loop ik graag mijn hoofd leeg. Vorig jaar had ik als doel 1200 kilometer te lopen. Dit jaar wil ik daar in elk geval overheen! Om mezelf uit te dagen doe ik dan ook graag mee met hardloop evenementen.

In 2019 liep ik in dat kader in Utrecht mee met de halve marathon voor KWF Kankeronderzoek. Het was extra motiverend om te trainen voor al diegenen om me heen die ziek zijn, zijn geweest of zijn overleden aan de gevolgen van kanker. Toen ook dit jaar weer een sponsorverzoek kwam voor een loop in Utrecht heb ik me opnieuw aangemeld.

Helaas is de Singelloop in 2021 uitgesteld vanwege de corona. Maar het voordeel is: ik kan een jaar langer trainen en sponsors werven! Voor wie wil bijgaand de link naar mijn donatiepagina:

https://acties.kwf.nl/fundraisers/jorijnscholten/singelloop-utrecht